Logg inn
Content

Åpningstid
mandag-fredag 08:00-16:00

Sentralbord: +47 75 19 81 15
Support: support@boostsystem.no
Fakturaspørsmål: faktura@boostsystem.no
Andre henvendelser: post@boostsystem.no

Personvernerklæring

Personvernerklæring for SkySoft AS, BOOST System app og medlemsportal

1. Hvem er ansvarlig

Hvem behandler personopplysninger: Skysoft AS med org.nr. 999 290 396, og registrert forretningsadresse Midtre gate 14, 8624 Mo i Rana.

Skysoft AS har en avtale med en juridiske enhet, Kunden, som kjøper ytelser fra Skysoft AS, herunder mobil-appen Boost og medlemsportal (heretter samlet kalt Tjenesten), hvor Skysoft AS på en eller annen måte behandler personopplysninger på vegne av Kunden. I personopplysningslovens forstand er derfor Kunden behandlingsansvarlig, mens Skysoft AS anses som databehandler.

Når du bruker tjenesten, samtykker du til vilkårene i denne personvernerklæringen.

2. Formålet med denne personvernerklæringen

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse mv.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Cerum AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Skysoft AS tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

3. Grunnlag

Ved å ta i bruk våre tjenesten, samtykker du til at vi samler inn og bruker dine personopplysninger for å håndtere forholdet ditt til tjenesten, og de handlinger du foretar via våre nettsider. Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er avtalen mellom Kunden og Skysoft AS, hvor Skysoft AS er leverandør som ifølge avtalen må oppfylle flere plikter, herunder må Skysoft AS behandle dine personopplysninger på vegne av Kunden.

I tillegg er grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger ut over det som fremgår av slik avtale samtykke fra deg.

4. Din brukerkonto hos Skysoft AS

For å bruke tjenesten og dermed få brukerkonto hos oss, må du oppgi brukernavn, passord og en id som identifiserer

Kunden. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss ved registrering eller ved bruk av tjenestene tilgjengelig via våre tjenester, er frivillig.

Din brukerkonto hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord.

Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker https-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi lagrer passord kryptert, og øvrige personopplysninger er utilgjengelige for tredjepart. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart.

5. Hvor hentes opplysningene fra, og hvilke opplysninger samler vi inn?

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

• Opplysninger du selv gir oss:

Normalt oppgis navn, adresse, epostadresse, mobilnummer.

• Opplysninger vi får gjennom bruk av tjenestene våre:

Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

• Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

• Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene etter du er pålogget tjenesten, når du er inne på hvilke moduler, hvilke funksjoner du har brukt på nettsidene og med hvilke data.

• Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker tjenesten. Vi registrerer hvilken Kunde du er tilknyttet.

• Informasjonskapsler (cookies) og annet innhold som lagres lokalt:

Cookies er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du utfører aksjoner på et nettsted,. Når du bruker våre tjenester, lagres cookies og annen data som senere kan leses av oss. I tjenesten logger vi informasjon om besøk ved bruk av Google Analytics og Logstash/Kibana, for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde brukersesjonen din, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og brukstrender og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker.

• Automatiske vurderinger:

Gjennom analyse av din brukshistorikk når du er pålogget tjenesten, kan det utledes automatisk kategorisering av deg som bruker.

6. Bruk av opplysninger

Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

1) For å levere og forbedre tjenesten vår: Vi bruker personopplysninger for å levere tjenesten vår til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for at du skal kunne logge inn på vår tjeneste og for å kunne håndtere betaling av produkter og abonnement. Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

2) For å tilpasse tjenestene: Vi ønsker å forbedre brukeropplevelsene av våre tjenester, og vi kan bruke dine opplysninger til å foreta tekniske forbedringer, endre funksjonalitet, forbedre design o.l.

3) For å utarbeide statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger bruksmønstre. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre til våre Kunder. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

4) For å forhindre misbruk av tjenesten vår:

Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

7. Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenesten, blant annet leverandør av betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, og det er mulig du må godta slike tredjeparters vilkår for å bruke deres tjenester. Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår (Skysoft er ikke ansvarlig for tredjeparts vilkår). Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

8. Dine rettigheter

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette gjennom å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig på din brukerkonto i tjenesten, eller ved å kontakte oss på personvern@skysoft.no.

Du kan kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret.

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på din brukerkonto, eller ved å kontakte oss på personvern@skysoft.no.

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene om deg:

Vi arkiverer dine opplysninger så lenge du har en brukerkonto. Persondata som ligger lagret på din brukerkonto (f.eks telefonnr, adresse, fødselsdato) kan slettes ved å ta kontakt med Kundes administrator. I tillegg finnes det logger som inneholder data som ikke er viktig for firmaets historikk (f.eks når du var innlogget, fra hvor og i hvilken nettleser). Disse slettes fortløpende, etter tre uker.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene. Slik informasjon vil fremkomme etter du har logget deg inn i tjenesten.

9. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Skysoft AS, Midtre gate 14, 8624 Mo i Rana

Telefon: : +47 75 19 81 00

E-post: personvern@skysoft.no

Web: http://boostsystem.no